Kerst- en nieuwjaarsboodschap

Nieuws

23 december 2021

|

Door De Dordtse VVD

Beste mede-Dordtenaar,

Misschien zie je deze brief voorbijkomen en denk je: wat heb ik hieraan? Wat levert het me op als ik dit lees? Ik begrijp dat je dit denkt, het is soms lastig om in deze tijd een lichtpuntje te blijven zien zo ervaar ik dat zelf ook. Dit geldt zeker voor onze stadsgenoten, die deze Kerst niet kunnen vieren met de persoon van wie ze houden. Omdat die er als gevolg van COVID-19 niet meer is. Maar ook voor de studenten, die weer alleen op hun kamer zitten en zich eenzaam voelen door de beperkingen. En voor de ondernemers, die hun zaken moeten dichthouden om anderen te beschermen. Vooral niet te vergeten, die geweldige zorgmedewerkers die ook deze winter onvoorstelbaar veel werk leveren om patiënten er bovenop te krijgen. Voor hen is het zwaar en aan hen zijn we veel dank verschuldigd.

Mijn boodschap nu is: kijk naar elkaar om, bel elkaar en let een beetje op de mensen om je heen. Maak een mooie avondwandeling door onze gezellige binnenstad en geniet van de mooie lichtjes. Bestel en koop lokaal bij je favoriete restaurant of winkel. Help de ondernemer die je een warm hart toedraagt de winter door. Alleen samen helpen we onze stad door de crisis heen.

Ondertussen blijven we bij de Dordtse VVD niet stilzitten. We willen de stad gezelliger, groener en veiliger maken. Dat zijn we aan jou verplicht. Doen wat in deze tijd nodig is. Soms zijn problemen ver weg of groot, maar soms zijn ze dichtbij of klein. Denk bijvoorbeeld aan het niet kunnen parkeren van je auto, of dat je kind niet veilig over straat kan, of het niet kunnen vinden van een betaalbaar huis om in te wonen. En wij willen, met alle teamleden van de Dordtse VVD, er voor jou zijn en jouw problemen -hoe klein of groot ook- beetpakken en het liefst ook oplossen. Zo hebben we eerder onze tanden in de hondenbelasting gezet, en zetten we door tot we ons doel hebben bereikt.

Maar er zijn ook belangrijkere dingen, dan onze plannen voor de stad. En dat is jouw omgeving en de mensen om je heen van wie je houdt. Maak er daarom ondanks alles een fijne Kerst van en een geweldig 2022. Weer een nieuw jaar met nieuwe kansen. Laten we daar met z’n allen voor gaan.

Ik wens je het allerbeste en weet ons te vinden als we je kunnen helpen. We hebben graag contact!

Hartelijke groeten,

Maarten Burggraaf
Lijsttrekker