Vind jij de hondenbelasting niet meer van deze tijd? Wij ook niet!

Aan alle Dordtse hondeneigenaren.

Wij vinden de hondenbelasting niet meer van deze tijd. Waarom moet je deze belasting wel voor je hond betalen, maar niet voor je kat of paard? We willen de hondenbelasting al langere tijd afschaffen, maar kregen hiervoor niet voldoende steun vanuit de gemeenteraad. De afgelopen periode hebben we de belasting al wel kunnen halveren, maar daarmee zijn we er nog niet.

Iedere stem telt.

Daarom hebben we jouw hulp nodig! Samen met jouw steun kunnen we de hondenbelasting binnen de gemeente Dordrecht afschaffen. Wat je daarvoor moet doen? Onderteken de petitie en steun ons initiatief. We willen minimaal 1000 handtekeningen binnenhalen. Als we dat aantal hebben gehaald, zullen we de petitie samen met het Dordts Hondenplatform aanbieden aan burgemeester Kolff.

Onze andere plannen.

We willen niet alleen de hondenbelasting afschaffen. We willen er ook voor zorgen dat er in iedere buurt voldoende hondenuitlaatplekken en voldoende prullenbakken voor hondenpoepzakken zijn.

Neem contact met ons op.

Kom gemakkelijk met ons in contact via WhatsApp en denk met ons mee. Je kunt ons locaties doorgeven waar jij graag een hondenuitlaatplek of een prullenbak zou willen zien. Je kunt ons ook een bericht sturen over andere dingen waarvan je vindt dat we deze moeten oppakken. We zullen je berichten altijd oppakken en eerlijk laten weten wat we wel en niet kunnen doen.