Werner Boom

Team Dordtse VVD

Wie is Werner?

Werner (1972), geboren en getogen Dordtenaar met een hart voor verduurzaming en energietransitie. Geboren en opgegroeid in Oud-Krispijn. Samen met zijn vrouw (en later ook met de kinderen) via Crabbehof, de 19-eeuwse schil, Dubbeldam nu een heel mooi plekje in het Reeland gevonden om te wonen. Werner wordt vrolijk van het verbinden van mensen, bedrijven, ideeën en mogelijkheden zodat er mooie samenwerkingen ontstaan die bijdragen aan het bereiken van individuele en collectieve doelen. Elkaar helpen en verder brengen is het leukste om te doen. Een mooie quote is: Alleen gaat het sneller, maar samen kom je verder! Werner heeft lang in de drinkwater sector gewerkt in binnen- en buitenland. De laatste 15 jaar is hij actief in de warmte- en koude sector en kan hiermee een bijdrage leveren aan een betaalbare en duurzame energie voorziening.

Trots op Dordrecht?

Dordrecht is een hele mooie stad met een schitterende stadskern. Desondanks is Dordrecht toch nog steeds een dorp. Je komt, waar je ook bent, altijd wel een bekende tegen. Hierdoor is er veel verbinding. Dit stads-dorpse daar hou ik van.

Wat kan er beter?

Veel wijken in Dordrecht hebben behoorlijk wat last van zwerfafval, met name rondom de collectieve afval containers en de plekken waar de plastic afval zakken aangeboden moeten worden. Bewoners zullen voldoende mogelijkheden moeten krijgen om op een goede manier hun afval kwijt te kunnen raken.

Guilty pleasure

Ondanks dat ik normaal gesproken een voorkeur heb voor wat stevige rock en/of grunge muziek kan ik heerlijk los gaan op Anita Meijer met Why Tell Me Why of een lekker nummertje van ABBA!

Leuk feitje over Werner

Ondanks zijn theoretische opleiding houdt hij van klussen en zelf dingen maken. Of het nu hout, metaal, beton of kunststof is. Ik draai mijn hand er niet voor om. Meestal met goed resultaat, soms ook niet, helaas

In gesprek met Werner?

Facebook

Twitter

Instagram