Robin Noldus

Vice-fractievoorzitter

Portefeuille: Bouwen, Grote Projecten, Sport & Recreatie

Wie is Robin?

Robin (34) woont op Dubbeldam en werkt als Account Executive bij IT dienstverlener Capgemini. In de zomer van 2017 is Robin getrouwd en in 2019 trotse vader geworden van een dochter. Hij is een gelukkig en tevreden Dordtenaar, maar gedreven om dingen beter en mooier te maken en uit het leven te halen wat er in zit. Robin meet zichzelf en anderen niet snel een slachtofferrol aan en werkt liever aan oplossingen. Naast zijn baan en het runnen van een jong gezin, is het werk als raadslid een aanzienlijke inspanning. Hoewel dit de nodige tijd kost, geeft het ook veel energie. Het zijn de kleine succesjes die tellen om onze stad nóg mooier te maken, waar Robin zijn energie uithaalt!

Trots op Dordrecht

Robin merkt dat veel jongeren die in het verleden zijn vertrokken uit Dordrecht, weer terugkomen naar onze stad. Van hen hoort hij dat onze stad een fijne plek is om weer thuis te komen en dat het er beter is, dan toen ze weggingen. Dordrecht heeft dan ook een prachtige combinatie van een mooie en gezellige binnenstad en prachtig buitengebied met veel groen. En daarom is Robin zo trots op onze stad.

De afgelopen jaren heeft Robin zich met hart en ziel ingezet voor onder andere meer en beter bereikbare woningen in fijne wijken. Ook heeft hij zich hard gemaakt voor een passende en eerlijke energietransitie, waarbij wordt gewerkt aan een duurzame wereld en die ook haalbaar, betaalbaar en eerlijk moet worden georganiseerd. Voor sommigen voelt de lokale politiek ver weg. Dan herkent Robin zeker. Toch zijn die situaties waar hij het verschil kan maken, voor veel mensen ook heel tastbaar. En hier blijft hij zich de komende jaren graag voor inzetten!

Guilty pleasure

Robin kun je wakker maken voor een heerlijk speciaalbiertje en een goed stuk chocolade.

Leuk om te weten over Robin

Robin heeft een aantal jaren enkele jeugdteams gecoacht bij de Dordtse Basketbal vereniging Rowic.

Volg Robin op de socials: