Jelle Bürmann

Team Dordtse VVD

Ik ben Jelle Bürmann, en ik ben trots op dordrecht. Ik ben trots op mijn stad want ik kan hier verdwalen in straten, winkels en terrassen terwijl ik hier ben geboren. Ik kan hier ontdekken in de musea en cinemas van de stad. Ik geniet met elke teug van de geschiedenis en het leven wat bruist in onze mooie stad.

Daarom vind ik ook dat er betere gelegenheden moeten komen om dat leven bruisend te houden. Zo zou het mooi zijn als onze horeca meer mogelijkheden krijgt om het nachtleven te onderhouden. Het Leerpark zou ik graag groter willen zien met wellicht een eigen Dordtse Hogeschool. Om zo jong bloed naar de stad te trekken. Ik zou het mooi vinden als dat gebeurt om zo Dordrecht nóg beter te maken.

Gedurende mijn dagen loop ik het liefst een rondje door de stad langs de antiek- en rommelwinkeltjes om te snuffelen en interessante dingen te kopen. Ik kan hier een hele middag aan kwijtraken. En dat vind ik ook helemaal niet erg. En tijdens dat rondje kan ik ook altijd nog mooie foto’s maken, een aangename bijkomstigheid.

En die foto’s, die maak ik nog analoog, zwart wit en druk ik af in mijn eigen donkere kamer. Mijn ideale plek om tot rust te komen.

In gesprek met Jelle?

LinkedIn

Facebook

Twitter

Instagram