Danny Peters

Team Dordtse VVD

Wie is Danny?

Danny (1973) geboren en getogen Dordtenaar. Getrouwd, vader van twee dochters en eigenaar van De Jong constructiewerkplaats b.v.  Opgegroeid in de vogelbuurt. Samen gaan wonen in de stadspolders. Hierna via de 19e eeuwse schil en Oudelandshoek uiteindelijk in de Hoven terecht gekomen.

 Trots op Dordrecht?

Heel trots op Dordrecht, een fijne stad met aan de ene zijde een prachtige oude stadskern en aan de andere zijde het unieke natuurgebied de Biesbosch. Ideale combinatie van drukte en rust. 

Wat kan er beter?

Tijdens het canvassen in de diverse wijken hebben we gemerkt dat er een aantal dingen beter moeten in onze stad. De dingen die me vooral opvallen zijn de problemen met zwerfvuil, hangjongeren en de kamerverhuur aan arbeidsmigranten. 

Guilty pleasure

Ik houd sowieso van een gezellig feestje maar favoriet is een Hollands avondje waar je de volgende dag schor van wakker wordt door de “zangkunsten“ van de voorgaande avond. 

Leuk feitje over Danny

Sinds een jaar of vijf ben ik een enthousiaste bedrijfsvriend van het Dordrechts Museum. Hiernaast trek ik graag op uit naar de Biesbosch, al jaren per sloep en sinds dit jaar ook op de racefiets.

In gesprek met Danny?

Facebook

Twitter

Instagram