Start van nieuwe politieke jaar – event

Nieuws

10 oktober 2022

|

Door De Dordtse VVD

Wat was het spannend! Vrijdag 30 september was exclusieve laatste grote event, waar de kandidaat-voorzitters zich konden bewijzen tegenover de leden, in ons mooie Dordt.

Met een opkomst van ruim 150 mensen en hoofdrolspelers van de avond: Onno Hoes en Eric Wetzels gingen we los in Kinepolis. Brandende stellingen, vurige vragen en laten we vooral de bitterballen achteraf ook niet vergeten. Het event was drukbezocht, veel gelegenheid tot netwerken en nuttig bij de afweging voor de keuze van de nieuwe voorzitter. We hebben genoten van de grote opkomst van leden uit heel Zuid-Holland en veel nieuwe gezichten gezien. Mensen die voor het eerst op een Dordts VVD event af waren gekomen en we de volgende keer weer graag begroeten.

De organisatie vanuit het campagneteam en ook Kinepolis had niet beter gekund, waarvoor nog heel veel dank. Het grote team van vrijwilligers en actieve leden is kurk waar onze bruisende vereniging op drijft. Iets waar we trots op mogen zijn.

Uiteraard hebben we inmiddels allemaal de uitslag ontvangen en feliciteren we Eric Wetzels daarom ook van harte met zijn voorzitterschap. De verwachtingen zijn hooggespannen. We zijn blij dat hij vrijdag kennis heeft kunnen maken met al het moois wat Dordt te bieden heeft. We zullen de komende jaren samen de schouders eronder zetten om onze stad vooruit te stuwen.

Het event gemist? Geen zorgen. Geniet hier van de foto’s, de presentatie van de avond zelf en houd vooral onze socials in de gaten voor komende events en samenkomsten, we zijn nog maar net begonnen!