Gratis Dordtpas voor agenten groot succes!

Nieuws

10 december 2023

|

Door De Dordtse VVD

Op initiatief van Rolin den Heijer (fractievoorzitter van de Dordtse VVD) kregen alle agenten die in Dordrecht dienen de afgelopen periode de mogelijkheid om een DordtPas aan te vragen. Deze pas kan gebruikt worden om gratis poffertjes te eten, zonder te betalen naar de film, het museum en FC Dordrecht te gaan en vele producten met korting te kopen. Den Heijer: “We doen dit niet voor niets, we vragen namelijk veel van onze politiemensen. Zij stappen bij geweld en extreem geweld naar voren als de rest naar naar achter stapt, of moet stappen. Dat verdient waardering, niet alleen in woord maar ook in gebaar”.

Alle agenten die in Dordrecht dienen hebben de afgelopen periode een voucher gekregen om de DordtPas aan te vragen. Meer dan 90 agenten hebben hier gebruik van gemaakt, dat is dus ruim 60% van de politieagenten.

“Mooie opsteker, ook voor de gezinnen die onze agenten de komende tijd achter laten om onze stad ook tijdens de feestdagen veilig te houden”, zegt Den Heijer. “We laten onze waardering voor deze helden zien en betrekken ook hun gezin bij al het leuks dat onze stad de komende weken te bieden heeft, bijvoorbeeld de Dordtse Decemberdagen!”, stelt Den Heijer.