Nieuwjaarsborrel VVD 2024

Nieuws

4 februari 2024

|

Door De Dordtse VVD

We kijken terug op weer een hele gezellige, warme nieuwjaarsborrel van de Dordtse VVD, met een hele hoop betrokken leden, mooie verhalen en leuke speeches. 

Een avond waarin we met elkaar, het team, onze vrijwilligers en alle leden terugkijken naar wat we het afgelopen jaar met elkaar bereikt hebben voor ons mooie Dordt. Met als hoogtepunten dat er momenteel 1200 punten in aanbouw zijn, we meer handhavers op straat zien en er zo samen aan werken de stad veiliger te maken, de hertenkampjes die behouden mogen worden waarmee ook een deel van iconisch dordt behouden wordt en natuurlijk de hondenbelasting die weer op nul staat. 

Deze successen waren niet mogelijk zonder de inzet van onze fantastische vrijwilligers, vandaar dat het hoog tijd was om die ook even in het zonnetje te zetten die avond. 

Allereerst bedanken we Danny Peters en Werner Boom voor de inzet die zij hebben getoond om Dordrecht beter op de kaart te zetten. Verder wordt Richard Goudriaan bedankt voor zijn inzet en Bertine Veldhuizen verdiende natuurlijk ook een bedankje voor al haar inspanningen rondom de organisatie voor het canvassen. Onze Harry Peters die altijd beschikbaar is en zich hard inzet voor ondernemers en sport. Robert van der Kooij en uiteraard stemt Axel Broekhuizen voor inspanningen omtrent de campagne. Verder bedanken we Cinar Akdemir voor het vertegenwoordigen van de stem van de jongeren. Tot slot verdiend Klariet Bolle nog een vernoeming voor haar extra inzet voor de fractie.

Wij zijn heel dankbaar voor de inzet van al deze mensen en zullen dit nog hard nodig hebben de komende jaren. Als team blijven we namelijk doorwerken aan het verbeteren van onze mooie stad. Want we zijn er nog niet, zoals Rolin dat op de borrel ook benadrukte: We weten wat er speelt in Dordt, we gingen de afgelopen 2,5 jaar meer dan 11.500 deuren langs! “We zetten er nog een tandje bij en gaan keihard verder aan de slag voor onze stad!”. 

En dit kunnen we niet alleen, we hebben jouw hulp ook nodig. Het ledenaantal is de afgelopen periode toegenomen en dit moet zo blijven. Dus wil jij ook lid worden van de Dordtse VVD en met ons meepraten op onze gezellige borrels onder het genot van een drankje en een bitterbal? 

Klik dan hier…