De kop is eraf!

Nieuws

19 januari 2023

|

Door De Dordtse VVD

Volle bak op de nieuwjaarsborrel van de Dordtse VVD. Met een toast op 2023 zijn we het jaar goed van start gegaan.

Fractie voorzitter Rolin den Heijer als moderator in gesprek met Aukje de Vries en de leden. In een volle Buitenwacht in Krispijn kritisch op de inhoud, positief op de persoon en de grote stappen die toch gemaakt worden op lastige dossiers zoals de Toeslagen affaire en Douane.

Dit jaar kijken we uit naar de Provinciale Staten en de Waterschap verkiezingen. De nummer 1, Jeannette Baljeu, en de nummer 6, De Dordtse Axel Broekhuizen, van de kieslijst trapten de campagne periode af.

De Dordtse VVD heeft op zowel de Provinciale Staten- als de Waterschap Hollandse Delta hooggeplaatste kandidaten klaar staan om zich in te zetten voor jou en voor Dordrecht! Wij gaan er alles aan doen om onze Dordtenaren Axel Broekhuizen en Bertine Veenhuizen aan die welverdiende zetel te helpen. Goed voor de Dordtse VVD en voor Dordrecht! Jullie hulp is hierbij keihard nodig. Meer hierover binnenkort via de socials en de nieuwsbrief!

Noteer alvast in je agenda:

Op 16 februari a.s. vanaf 19:00 uur organiseren wij onze 1e kwartaal bijeenkomst van het jaar. Op de sportboulevard in de kantine van duikvereniging OSCD gaan we met elkaar in gesprek en met Minister Christianne van der Wal, Gedeputeerde Frederik Zevenbergen en natuurlijk onze Dordtse PS en WS kandidaten. We presenteren de campagne programma’s, gaan het gesprek aan over onder andere het stikstof dossier.

De Dordtse VVD