Onze mensen.

Fractievoorzitter

Marc Merx

Marc wil zich inzetten om de Dordtse politiek en de mensen in de wijken dichter bij elkaar te brengen. Hij voert het woord over veiligheid, cultuur en financiën.

Lees verder ❯
Vice-fractievoorzitter

John van der Net

John vindt dat iedereen die kan werken, moet gaan werken. Hij voert het woord over werk en inkomen, ingegratie en Drechtsteden.

Lees verder ❯
Gemeenteraadslid

Rolin den Heijer

Rolin is een trotse bakfietsvader zonder bakfiets. Hij voert het woord over economische zaken, evenmenten, binnenstad, stadsbeheer, spot en internationale samenwerkingen.

Lees verder ❯
Gemeenteraadslid

Robin Noldus

Robin is getrouwd en in 2019 trotse vader geworden van een dochter. Hij voert het woord over wonen, ruimtelijke ontwikkeling, duurzaamheid, verkeer en vervoer.

Lees verder ❯
Gemeenteraadslid

Peter Kwaak

Peter is al 40 jaar ondernemer in de oudste stad van Holland. In zijn kapperszaak in Oud Krispijn hoort hij veel ongenoegen, maar hij heeft een positieve drive om de stad beter te maken.

Lees verder ❯
Commissielid

Alexander Kuhlmann

Alexander wil dat onze stad op alle manieren goed bereikbaar is, ongeacht of je kiest voor de trein, auto, fiets, bus of lopen. Hij voert het woord over verkeer en vervoer.

Lees verder ❯
Commissielid

Harry Peters

Harry heeft jarenlang aan het roer gestaan van een oer-Dordts bedrijf: De Jong Constructiewerkplaats. Hij voert het woord over economische zaken, grond/water/riolering, sport en recreatie.

Lees verder ❯